Wednesday, November 16, 2016

Tahniah!!! Anda Berjaya!!

Amik dari Blog Ini

Aritu ada bagitau kan yang daku join satu segmen yang dianjurkan oleh Cik Fatina? Kan? Kan? Haaaa... Tetiba tak sangka pulak boleh menang. Nama daku masuk senarai!!!! Yayyyy!!!

Sebenarnya, nak kata Alhamdulillah. Tak sangka boleh terpilih dalam ramai2 yang join segmen tu. Terima kasih banyak2 Cik Fatina sebab pilih kita untuk jadi pemenang. Nama makcik atas sekali you!!! Sunguh2lah tak sangka!!! Ehekehekehek. (Namanya ketawa mengada).

Ni dia list pemenang. Kita copy paste je dalam blog Cik Fatina kita tu. Meh korang follow dia. Dia rajin tu buat segmen macam ni. Bolehlah kita tambah2 follower. 😊

  1. Present is Gift πŸ‘ˆ  Ni dia nama kita!!! Yayyyyy!!!!
  2. Zafirah
  3. Erni
  4. Niqqy
  5. Unni
  6. Nurulatika
  7. Cik Onie Chan
  8. Hani Fadlina
  9. Cik Renex
  10. Mommy Cici
  11. Nuraini Munira J
  12. Lea
  13. Nana
  14. Wani Sukarno
  15. Sviors
Jom kita follow blogger2 kat list ni. Salam kenal semua dan tahniah!!!

Sekian. tataaaa.

4 comments:

  1. hehehehe thank you tau join! and tahniah lagi sekali hihi selamat berkenalan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga sebab pilih blog kita. selamat berkenalan. :)

      Delete
  2. Tahniah awak..
    Jemput joint GA saya ye
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    ReplyDelete