Tuesday, December 6, 2016

Giveaway 5 years Blogging by Faezah Mdnor



Nah!!! GA lagik!!!
Akhir2 tahun gamaknya orang suka wat GA. Pasaraya buat sale. Kita bloggers, buat GA dan Segmen.
Hehehe. Gurau tu. Jangan terasa.

Self-Positive When I Sad

Apa tu? 
Tu tuan tanah GA ni minta. Kita yang join ni, kena follow the rules, ok?? Maksud kat atas tu, bila sedih, apa dia benda positif dari dalam diri kita untuk ceriakan diri sendiri.
Eh??!! Macam panjang pulak kan?
Hahaha. Takpe. Layankannnn.
 
Alkisahnya, dulu aku ada sorang kawan yang rapatlah jugak. Dia ni ofismate aku. Kiranya dia ni, kalau nak minta tolong tu senanglah sangat. Sampailah satu hari, aku nak beli kereta. Alaaa.... Kelisa je pun. 2nd hand plak tu. So, mamat ni tolong aku carikan kereta tu. Aku ingat dia ikhlas. Rupa2nya, dia sebarkan kat opis aku, yang dia bagi aku pinjam duit untuk beli Kelisa aku tu. Huh!!! Marah tak? Marah tak? Aku cukup marah!!! Rasa nak pergi lempang je muka dia. Tapi, aku sabarkan hati dan bagitau kat kawan2 opis aku yang aku takde pinjam sesen pon dari dia.
Aku tak pasti diorang percaya ke tak. Tapi pada aku, WHATEVER HAPPENS, LIFE MUST GO ON. Betul tak? So, bila kebenaran dah terbukti, mamat tu malu sendiri. So, aku move on dengan life aku.

Baguskan aku?? Aku dah maafkan dia pun. Ish3. Baik betul. Kakakaka.
Okeylah, itu saje. 

Sape lom join, bleh klik banner kat atas sebelum daku merapu lebih teruk. Hehehe.
Sekian, tataaaa.


9 comments:

  1. wah! memang betul tu..termasuklah saya suka buat ga masa hujung tahun...sebab disember is my month! :D
    all the best utk semua ga yang awak join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sofie adie. ooohhh... ur month mean besday la tu kan? hehehe. semoga panjang umur dan murah rezeki!! :)

      Delete
  2. Replies
    1. thanx noor maizan. best of luck untuk awak jugak. hehe

      Delete
  3. BAIKNYA !! KALAU NI JENSI ORG TAK SABAR , MEMANG DA KENA ORG TU!! TP SABAR TU BESAR NIKMATNYA.. BTW GOOD LUCK,

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya banyak perkara yang tak betul dia dah citer kat ofis tu. tapi, since kita dah malas nak layan dia, kita abaikan je orang2 macam ni. stay positive and move on bebeh!!! hehehe. anyway, good luck utk unni jugak.

      Delete
  4. Bagusnya awak atau positif and move on.. semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Best of luck.. Yea, kehidupan mesti diteruskan.. =) datang dari GA yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/12/giveaway-5-years-blogging-by-faezah.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/giveaway-5-years-blogging-by-faezah.html

    ReplyDelete