Saturday, December 31, 2016

Day #6 - CABARAN 7 HARI BLOGGING



Day #6 - Kenangan Manis


Kenangan manis??? 

Baaaaaaaanyaaaakkkk sangat kenangan manis semasa hayat CJN ni. Hahahaha. Tak terkira banyaknya. Sejak dari kecik, sekolah, pra-U, kat unibesiti, masa keje dan skang jadi surirumahtangga. Semuanya ada kenangan manis yang tersendiri. Kenangan yang kalau diingat2 tu buleh la senyum sendiri. 😊😊😊

Antara kenangan manis CJN yang boleh share ialah masa pra-U. Atau dikenali sebagai Tingkatan 6. Sebab apa manis?? Yelah, sebab masa tulah berjumpa dengan my very best fren yang berenam tu. We call our self Top 7. Hahahaha. Yelah, masa Form 6 dulu, memasing ni memang agak fofular la jugekkkk... tu yang kunun guna perkataan TOP tu. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Kitorang bertujuh semua sekali berkawan sampai sekarang. Nak jumpa setahun sekali payah. Maklumlah, dah ada family kannn.... 

Ada sorang lagi kawan aku yang aku jumpa masa kat Form 6. Kitorang langsung tak ngam. Kiranya dia ni grup budak2 baik dan nerd gitu. Yang paling best sekali, bertegur pon tidak. 

Tetiba sampai UiTM kitorang amik sama course, pastu sama kelas. Sampailah ke akhir sem. Sampai keje, sampai sekarang pon berkawan jugakkkk!!!

Macam tulah, kisah persahabatn CJN dengan kengkawan. Itu antara kenangan manis yang CJN tak dapat nak lupakan.

Korang plak? Acaner??

Sekian, tataaaa!! 😘


No comments:

Post a Comment