Thursday, November 17, 2016

GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT


Tengah rajin2 tengok blog orang kat dashboard. Nampak GA from Sis Mashitah Mamat ni. Sebelum ni terasa nak join dah MM punya GA. Tapi, rasa macam banyak nau la daku join GA. Lebih2 pulak!!! 
Tapi, akhirnya daku kecundang jua bila tengok hadiah yang menarik dari Shakelee. Daku pernah amalkan Shaklee ni. Antara supplement yang terbaik pernah daku cuba. Cuma kengkadang daku yang kureng setia ni suka cuba produk2 lain. Heh!! Tak senonoh!! Hehehe.
Tapi!!! Kalau ada rezeki kali ni, insyaallah aku akan amalkan. Hadiah dia menarik, beb!!! Seriously!!! GA ni pun lambat lagi dua date nya. So, mehla kita sama2 memeriahkan majlis.
Sekian dulu. Tataa.

7 comments:

  1. Singgah sini dari GA yang sama
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html
    Done follow sini..

    ReplyDelete
  2. bw dai GA yg sama -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html
    #15

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih noor akma. saya dah follow awak. terima kasih follow blog saya.

      Delete
  3. SINGGAH

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete