Wednesday, December 14, 2016

Mystery Box Giveaway by Dewi (Sticky Post)


Ahhaaaaa..... Kawan2, jom join GA ni. Yang ni lain dari yang lain sebab dia nak tau kenapa kita nak menang GA ni dan apa hadiah yang kita nak.

Why you wanna win the Mystery Box?

Mahap. Makcik tak pandai cakap London. Maka, makcik cakap melayu jelah ye.
Kenapa? Sebab, kalau menang terasa diri ni macam luck gitu biarpon luck tu cuma kepercayaan orang Cina, tapi macam tulah yang makcik rasa. Hehehe. Lagipon, kali ni misteri box nama dia. Semakin misteri seseorang tu semakin kita nak tau pasal dia. Betul tak? So, misteri box ni diandaikan sesuatu yang sangat istimewa untuk si penerima hadiah ataupon pemberi hadiah. Semakin misteri hadiah tu, semakin ramai yang join. Hehe.

What would you wish you'll receive inside it?

Duit RM1 juta. Hahaha. Ok, gurau je. Kalau nak bagi betul2 tu memang syiokkk!!!!
Apa ye yang makcik nak ye?
Ermmm.... Handbag rasanya. 

Oklah, itu saje rasanya. Meh geng!!! Kita join sama2!!!

Tataaaa.

6 comments:

  1. tak sempat lagi nak join segmen ni. good luck awak & salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen sama..:) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/12/mystery-box-giveaway-by-dewi.html

    goodluck tawww.. <3

    ReplyDelete