Thursday, February 16, 2017

Blog Tambah Cun!!

Tak nak cakap banyak. Hasil tangan blog ni dihasilkan oleh Cik Mellya @ Fhatin Amelia. Bagi CJN sangat cantik dan kreatif. Menurut beliau harga akan berubah. Tak taulah jadi berapa RM, tapi kalau berubah pon CJN tak kisah untuk minta tolong dia buatkan kalau hasil nye cenggini πŸ‘.
CJN suka tu diamond2 yang berterabur kat header tu Nampak tak? Pastu kat the author ngan kat exchange tu. Adudududu... Lawanyeeeee....
Apa2 pon terima kasih kat Cik Fhatin kita untuk hasil usaha dia yang cantik ni. Dan daripada hasil usahanya jugak, SEO naik dari 40% jadi 68%. Hehehe. Banyak lagi kena perbaiki untuk dapatkan 100%. Takpela... Pelan2 kayuh. Nanti boleh la tu jadi 100%. Nampak tak over confident kat situ? Heeee.
Oklah itu saje coretan makcik. Dah lama tak menulis kat blog, otak jadi tepu. Kena cari idea untuk dapatkan semula idea. Huhuhuh
Sekian buat masa sekarang.
CJNπŸ’–πŸ’–πŸ’–

1 comment: