Saturday, February 4, 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?


Begitu banyak blog di luar sana sampaikan tak sempat nak kenal dengan semua orang. Awak siapa? Asal mana? Dan bila muncul blogger baru macam sis ni, lagi lah tak sempat nak kenal-kenal kan... Jadi disebabkan tu sis lancarkan giveaway nie. Sekurang-kurangnya kita semua dapat berkenalan dengan lebih rapat antara satu sama lain...

CARA SERTAI MUDAH saja....

1. Buat Entry dengan tajuk "GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?"
2. Masukkan banner di atas ke dalam entry dan link kan semula ke sini.
3. Perkenalkan secara ringkas mengenai diri awak.
4. Follow Blog Sis Hawa
5. Add FB Siti Awadah
6. Tinggalkan link entry awak di ruangan komen

Jadi, CJN pon kenalah perkenalkan diri ek...?

CJN ialah surirumah yang mempunyai dua orang cahayamata.
Suka menulis dan membaca tapi dah takde banyak masa untuk hobi tersebut. Hehehe.
My blog is about my personal life with my kiddos. 
Itu je la ye.
Salam kenal dan Good luck kepada yang join GA ni.

πŸ’–πŸ’–πŸ’–


9 comments:

  1. tq sudi join... sama lah kita geng surirumah hehe.. goodluck!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Saya singgah dan follow blog ni ya, nice blog and colour hehe.
      Good luck semoga berjaya.

      Delete
  3. singgah sini. selamat berkenalan CJN.. :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete

  4. good luck..singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  5. Saya dari segmen/giveaway yang sama. Jemput datang sini.
    https://ariazir.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  6. sila claim hadiah anda di sini >> https://sishawa.blogspot.my/2017/02/hadiah-untuk-3-pemenang-ga.html?showComment=1487758048149#c3169138879740186281

    TAHNIAH SEKALI LAGI :D

    ReplyDelete
  7. GIVEAWAY ke dua dari saya sedang berlangsung,jemput join... :D https://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    ReplyDelete