Monday, January 2, 2017

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

Klik Banner untuk join

KENAPA NAK BERCUTI DI SURIA RESORT

Bercuti. Sponsored. Family.
3 perkataan kat atas ni kalau digabungkan memang jadi super awesome. Cuba korang buat. Hahaha. Betulkan? Ohsem sangat kan bunyi dia? Yup!! Bagi CJN, memang ohsem tahap gaban. Apa taknya? Ada orang sponsor bilik untuk percutian sekeluarga. Ok, lah tu!!! Keluar duit untuk ke destinasi tu perlulah jugak. Tapi, tetap jugak sangat awesome!!!
Suria Resort ni korang tau tak? Kalau nak tau, Suria Resort ni antara resort yang dikenali di sebelah timur Malaysia. Belah selatan ada jugak. Tapi, cuma kat JB jek. 
Kenapa CJN nak bercuti di Suria Resort? Ada beberapa sebab CJN nak bercuti kat sini. Yang pertamanya, hotelnya yang cantik, nice view (nak nak kalau dapat yang tepi pantai....), service yang bagus. Yang paling penting sekali review customer kat resort ni rata2nya berpuashati dengan service kat sini. 
Kolam renang pon nampak macam menarik je. Budak2 sukalah ni kalau ada kolam2 renang ni. Betul, tak? Selain dapat relax dan menenangkan fikiran, dapat jugak release tension dari kesibukan bekerja dan kepenatan melayan anak2 kat rumah. 
Kalau CJN menang contest ni, memang CJN tak lepaskan peluang bercuti ni!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sekian dulu. Tataaa.

5 comments:

  1. hehehe.. tq awak sebab join ^^ nice sharing..

    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yg sama .

    semoga berjaya yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  3. Salam..hai julie..kak lya singgah sini dr contest yg sama..all the best ya
    http://www.akifimtiyaz.com/2017/02/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete